DHL, Millenium Court 

​​Location Matraville, NSW.

Client Goodman

Builder Hansen Yuncken

Type  Commercial + Industrial

Completed 2013

Value $20m

 

This project consisted of an existing Warehouse and Office as part of an existing industrial estate. Our involvement of works included concept design in conjunction with end user’s preferred interior designer, Development application documents, Construction documentation and overseeing construction on site.

Requirements included refurbishing the original Office and Warehouse to meet specific client needs and meeting new BCA guidelines. This included retro fitting the existing office area to open plan configuration, extending the floor plate within the warehouse for additional space and viewing ,new lounge and dining areas, kitchen, shower and toilet facilities,  new foyer and entry statement  to the main office and deck car parking.

 

The warehouse loading and internal cooling room areas have also been coordinated + designed to meet the end user requirements to fit in with their stringent operation methods.

Entry

Entry

Photography copyright John McRae

Loading docks

Loading docks

Photography copyright John McRae

New 3 tier carpark

New 3 tier carpark

Photography copyright John McRae

Main reception

Main reception

Photography copyright Patrick Pace Collaboration with Hughes Bruce interiors

Main reception

Main reception

Photography copyright Patrick Pace Collaboration with Hughes Bruce interiors

Central stairs + light well

Central stairs + light well

Photography copyright Patrick Pace Collaboration with Hughes Bruce interiors

Entry stairs + light well

Entry stairs + light well

Photography copyright Patrick Pace Collaboration with Hughes Bruce interiors

Staff room

Staff room

Photography copyright Patrick Pace Collaboration with Hughes Bruce interiors

Staff room kitchenette

Staff room kitchenette

Photography copyright Patrick Pace Collaboration with Hughes Bruce interiors

Staff room kitchenette

Staff room kitchenette

Photography copyright Patrick Pace Collaboration with Hughes Bruce interiors

Designed + Copyright PACEARCHITECTS 2014

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Instagram Social Icon
  • SoundCloud Social Icon